Căile Tale, Doamne, arată-mi,
şi cărările Tale mă învaţă.
(Psalmi 24,4)

Pelerinaj în Sfantul Munte Athos | Plecare din Iași | 3 - 10 Noiembrie 2021 = 370 euro/pers.


Perioada: 3 noiembrie 2021 - 10 noiembrie 2021
  • Scurtă descriere
    Pelerinaj în Sfantul Munte Athos 3 - 10 Noiembrie 2021/ Tel. contact: 0752.459.447 ; Tarif: 370 euro/pers.
  • Traseu
    Pelerinaje externeGreciaMuntele Athos
  • Tarif: 370 Eur

Pelerinaj în Sfantul Munte Athos:  3 - 10 Noiembrie 2021

*Participare la hramul Schitului Lacu

Ziua I: 3 noiembrie -Iaşi- Bucureşti Bulgaria- Grecia- Uoranopoli;
Ziua a II-a: 4 noiembrie – Intrarea în Sfântul Munte – vapor până la Yovaniţa-bus până la M- rea Hilandar- perpedes 1 h şi 30 min până la M-rea Zografu (închinare la icoana Sf. Gheorghe şi la sfintele moaşte) (cazare)
 Ziua a III-a: 5 noiembrie – 2până la M-rea Vatopedu - bus pana la Schitul Sf. Andrei (cazare);
Ziua a IV-a: 6 noiembrie –M- rea Cutlumus - Chilia Cuviosului Paisie Aghioritul - bus pana la Schitul Prodromu (cazare);
Ziua a V-a: 7 noiembrie-bus pana la M-rea Marea Lavra- Schitul Românesc Lacu –Priveghere de Sf. Dimitrie - Hram (cazare);
Ziua a VI-a: 8 noiembrieBus pana la M-rea Sf. Pavel (cazare) - perpedes 1h pana la M-rea Dionisiu 
Ziua a VII-a: Vapor Dafni – Ouranopoli-  întoarcere în România;
Ziua a VIII-a: 10 noiembrie - Sosire în Romania- Iaşi 
Preţ: 370 euro/pers.;
*Avans: 100 de euro!
Preţul include toate cheltuielile legate de acest traseu!
- Ghid- însoţitor de grup;
- Transport Iaşi-Grecia- Iași;
- Diamonitirion;
- Vapor: intrare/iesire;

- Bus în Athos

 

NOTĂ:

–   Autoritătile vamale isi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezintă suficientă incredere chiar dacă aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facută răspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul isi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea si de aceea este obligat să informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodată in afara granitelor României, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.

–  Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeste, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).

–  Programul actiunii poate fi modificat de către conducatorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

      – Programul poate suferi modificări în funcţie de confirmările de cazare din Sfântul Munte Athos.

     – În caz de furtună pe mare, programul pentru Athos va fi adaptat conform condiţiilor meteo, în acest caz Agenţia este  absolvită  de  nerespectarea  programului  publicat.

     – Agentia va face demersurile necesare obtinerii permiselor de intrare in Sfantul Munte, dar in cazul neobtinerii acestora, agentia nu este raspunzatoare. Aceste premise se ridica personal in ziua intrarii in Sfantul Munte de la biroul din Ouranopoli.

 Cazarea în Sfântul Munte se va face în funcție de disponibiliatea locurilor de cazare, posibil tot grupul într-una dintre camerele destinate pelerinilor, iar mesele la mănăstiri depind de participarea la programul liturgic. Agenția Basilica face rezervările la mănăstiri pentru aceste cazări, dar întrucât mănăstirile nu solicită taxe pentru acestea, ele nu se regăsesc la servicii incluse.

–  Așezarea in microbuz se face incepand cu bancheta a doua, in functie de data achitarii avansului si semnarii (intocmirii) contractului.

–  Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

–  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    1           5